campanie activare brand, deschidere centru comercial

value centre

experiența clientului

"Colaborarea cu Penta Media Advertising a fost exact ce căutam pentru business-ul nostru. Am găsit in personalul lor profesionalism, dedicare și creativitate. Sunt mereu prompți iar rezultatele oferite au fost tot timpul pe măsura așteptărilor. Recomandăm ca parteneri de afaceri ."

Obiectivul campaniei

Brandul Value Centre reprezintă un lanț de centre comerciale deschise în România cu capital străin. Ultimele două centre comerciale au fost deschise la Baia Mare în anul 2018 și la Zalău în 2019.

Având în vedere că brandul Value Centre este unul relativ nou pe piața din România, clientul a dorit să îl promoveze cât mai intens pentru a deveni principalul centru comercial din cele două orașe.

Campania implementată

Pentru promovarea deschiderii centrelor, campaniile realizate atât la Baia Mare cât și la Zalău, au utilizat mijloace de promovare outdoor – panouri publicitare și distribuție de flyere, atât stradal cât și în cutiile poștale.

După campania de deschidere, am promovat și organizat evenimente lunar sau bilunar în centrele comerciale pentru a crește notorietatea acestora.

Centrele beneficiază de o expunere outdoor constantă, combinată cu campanii online și campanii de distribuție a flyerelor cu promoții pentru magazinele din incintă, astfel menținând o legatură apropiată cu clienții.
Baia Mare Value Centre - Retea de magazine
Centru comercial

Tip: Campanie branding

Client/Brand: Value Centre

Servicii şi soluţii: Afișaj outdoor cu expunere regională, DTP, Producţie materiale publicitare

experiența clientului

"Colaborarea cu Penta Media Advertising a fost exact ce căutam pentru business-ul nostru. Am găsit in personalul lor profesionalism, dedicare și creativitate. Sunt mereu prompți iar rezultatele oferite au fost tot timpul pe măsura așteptărilor. Recomandăm ca parteneri de afaceri ."​
Scroll to Top