hai să ne cunoaștem !

Despre Noi

Penta Media » Despre

CINE SUNTEM?

Suntem Penta Media Advertising, agenție de publicitate outdoor full-service cu o rețea de panouri publicitare extinsă la nivel național și cu peste 10 ani de experiența pe piață.

Avem personal calificat în proiectare, creație, grafică, producție, montaj panouri publicitare și printuri de mari dimensiuni.

Prin campaniile desfășurate întărim notorietatea brandurilor și promovăm produse și servicii care duc la creșterea businessurilor clienților nostri.
Echipa Penta Media verifică schița de producție

Hai să cunoști
Echipa NOASTRă

Imprimare material pulicitar large format

De ce noi?

Deținem panouri outdoor în toată Transilvania și dezvoltăm continuu rețeaua și în restul țării, cu locații care au o vizibilitate foarte bună și  amplasate conform legislației în vigoare. Avem propria bază de producție a panourilor publicitare și a structurilor metalice, dotată cu echipamente automate pentru confecții metalice, ceea ce ne permite abordarea fără dificultăți a structurilor și a proiectelor speciale din media. De asemenea deținem propriile echipamente de print, atât cu tehnologie solvent cât și cu noua tehnologie UV.

îțI PREZENTăM
Sediul nostru

Zalău, Str. Gh. Doja, Nr.5

Ce facem?

Dăm vizibilitate maximă afacerii tale! Îți stăm la dispoziție pentru dezvoltarea unor campanii outdoor complexe, cu o gamă largă de formate publicitare.Ne ocupăm de creație, grafică, proiectare, producție și printuri de mari dimensiuni. Asigurăm servicii de consultanță și planificare media.

Realizăm toate materialele publicitare necesare campaniilor în cadrul bazei nostre de producție. Putem printa pe toate materialele și la orice dimensiuni, atât cu tehnologie clasică cu EcoSolvent, cât și cu noua tehnologie UV.

Prin campanii outdoor, te punem în legătură directă cu clienții tăi!

Amplasarea structuri metalice a panoului cu macaraua
Echipa Penta Media în team building

în ce credem?

Credem într-o industrie a publicității outdoor dezvoltată pe termen lung, în conformitate cu legislația specifică și în armonie cu arhitectura urbană.

Credem în respectul față de client, în lucrul bine făcut și urmărim întotdeauna satisfacția partenerilor noștrii. 

hai să vezi
Baza de producȚie

Badon, Nr. 79/a, SĂlaj

FĂ cunoȘtinȚĂ cu ReȚeaua noastrĂ

Harta Romaniei cu zonele în care Penta Media deține panouri publicitare
+ 0 mp
afișabili în rețea
0 ani
experiență
0 mp
spaȚii de producție
0 %
creștere a businessului anual
0
clienți multumiți
0 mp/zi
print outdoor diverse suporturi

Scurt istoric

Scroll to Top