CAMPANIE recrutare și brand angajator

Hanna Instruments

experiența clientului

Obiectivul campaniei

Compania multinațională Hanna Instruments a decis să dezvolte o campanie locală de comunicare la începutul anului 2019, pentru creșterea și întărirea brandului de angajator.

Hanna Instruments este producător internațional de echipamente  și aparate de măsură pentru uz industrial și este un angajator ce oferă o paletă largă de oportunități de carieră pe piața din România, începând de la job-uri de operatori în producție, până la chimiști, fizicieni, electroniști și programatori.

Campania implementată

De unde am pornit? Compania Hanna Instruments  a introdus pe piață, în anul 1986, primul pH-metru electronic, care, practic, a revoluționat industria și de atunci  continuă să o revoluționeze an de an.

De asemenea, la Nușfalău, compania a dezvoltat un parc știintific de cercetare pentru echipamente noi. De aici s-a născut și mesajul campaniei: “BE PART OF INNOVATION”.

Partea de dezvoltare outdoor a constat în implementarea unui număr de 20 de panouri noi pentru client, pe lângă cele existente contractate din rețea, iar implementarea s-a făcut pe parcursul a două luni și jumătate.
Producător de instrumente de măsurare

Tip: Campanie recrutare și branding

Client/Brand: Hanna Instruments

Servicii şi soluţii: Concept grafic, afișaj outdoor cu implementare de locații noi, servicii DTP, materiale publicitare

experiența clientului

Scroll to Top