Comanda la 0753.630.284
Coșul meu
Vezi cos Total: 0.00 lei
Unipol
Panouri de tip Unipol
Unipolurile sunt panouri de foarte mari dimensiuni, amplasate pe autostrazi, drumuri nationale, care ofera un mijloc de comunicare cu un impact puternic datorita dimensiunilor acestora.
CERE O OFERTA DE PRET
Descriere
Caracteristici
Aplicatii
Sugestii
Zone acoperite
Tarife

Descriere

Impunator,Exeptional,Fantastic:3 adjective, un singur substantiv UNIPOL! Unipolurile sunt panouri publicitare outdoor de foarte mari dimensiuni, amplasate pe autostrazi, drumuri nationale si drumuri judetene, care ofera un mijloc de comunicare cu un impact superior.

Ce sunt Unipolurile?

Unipolurile sunt panouri de foarte mari dimensiuni, amplasate pe autostrazi, drumuri nationale si drumuri judetene, care ofera un mijloc de comunicare cu un impact superior. Acestea sunt amplasate deobicei la intrarile din orase. Suprafata unui astfel de panou variaza intre 35 – 100 mp / fata de expunere.
Pentru persoanele aflate in traficul dintre localitati, aceste tipuri de panouri sunt printre singurele canale de comunicare eficienta, avand in vedere ca in unele locatii panourile de dimensiuni standard nu sunt eficiente ca urmare a neajunsurilor legate de suprafata de expunere si dimensiunile mici pe care acestea le au raportate in relati cu distanta de la drum.

Unde gasim Unipoluri?

Unipolurile sunt amplasate pe autostrazi, drumuri nationale, centuri ocolitoare si in general pe marginea drumurilor cu trafic intens, fiind un mijloc eficient de adresare catre pasagerii autovehiculelor. Pentru impact maxim, unipolul trebuie sa fie amplasat in zone cu concurenta vizuala mica dar cu trafic intens. Mesajele grafice vor fi adaptate acestui format, pentru a permite o citire usoara de la distanta mare.

Hai sa vorbim despre campania ta! 

Caracteristici

Formatul de Unipol face referire la prezenta a unui singur stalp de sustinere amplasat central structurii. Avand in vedere atat dimensiunile mari ale panoului cat si inaltimea considerabila la car este expus vizualul este lezne de inteles ca eforturile rezultate la baza stalpului sunt considerabile astfel incat, atat stalpul cat si fundatia trebuie sa aiba o rigiditate corespunzatoare, calculate conform exigentelor de proiectare la (stabilitate si rezistenta) actuale.Piciorul unipolului este de cele mai multe ori o teava elicoidala sudata cu diametru mare sau cadre articulate reazlizate din profile metalice zabrelite pe toate directiile (stalpi din zabrele) fixati intr-o fundatie de beton. In partea superioara este montata o structura metalica ce ofera doua suprafete de expunere, pentru cele doua sensuri de mers. 
 • Suprafata: 35-100 mp.
 • Localizare: Unipolurile sunt pozitionate pe drumuri nationale si autostrazi.
 • Structura: Structura portanta dintr-un singur stalp amplasat central.
 • Tip poster: Frontlit sau blockout cu rezistenta superioara, montat pe rama metalica cu cordelina.

Aplicatii

Unipolurile sunt ideale pentru a promova:

 • Posibile destinatii/opriri ale calatorilor (restaurante, benzinarii, hoteluri etc.)
 • Masini, motocliclete, anvelope etc.
 • Materiale de constructii
 • Bauturi
 • Retail (magazine/centre comerciale)
 • Linii aeriene
 • Telecomunicatii
 • Afaceri locale

Sugestii

In ceea ce priveste realizarea unei machete pentru acet tip de panou, aceasta trebuie sa fie cat mai simplista, sa contina un mesaj scurt care sa capteze atentia si/sau o imagine de impact, atat pentru a capta atentia cat si pentru a putea fi citite informatiile in timpul participarii la trafic intr-un interval relativ scurt de timp.
In functie de locatia Unipol-ului se pot preta si machete cu informatie mai multa , dar asta numai in cazul zonelor de trafic pietonal intens.

 • Cateva sugestii potrivite pentru grafica cu expunere pentru publicitate outdoor OOH (expusa pe panouri publicitare):

Contrast mare
Ganditi-va la o idee sau la o combinatie de culori, si concetrati-va pe aceasta, nu amestecati poze sau foarte multe culori.

 • Mesaj

Cuvinte putine si de dimensiuni mari.
Cuvinte scurte.
Folositi cuvinte scurte pentru întelegere rapida
Caractere mari si lizibile
Cuvintele sunt privite de la distante de 100-800 de metri.
Orice text care este parte integranta a designului ar trebui sa fie cât mai mare posibil.

 • Culori îndraznete

Fii curajos, nu poti fii si subtil si sa atragi atentia la o campanie outdoor de succes.

Zone acoperite

 • Dispunem de acoperire la nivel national pentru orice fel de campanie.
 • Pentru managementul si monitorizarea retelei avem implementat un sistem informatic integrat care asigura umarirea pricipalilor indicatori ai campaniei.

Tarife

 • Tarifele de expunere variaza in functie de complexitatea campaniei (numarul de locatii contractate, perioada contractuala, zonele de interes)
 • Pentru o oferta de pret potrivita pentru tine, cere o oferta de pret, sau apeleaza cu incredere unul din numerele de telefon afisate

Hai sa vorbim despre campania ta!    

Publicitate Outdoor

Unipol
Unipolurile sunt panouri de foarte mari dimensiuni, amplasate pe autostrazi, drumuri nationale, care...
Unipolurile sunt panouri de foarte mari dimensiuni, amplasate pe autostrazi, drumuri nationale, care ofera un mijloc de comunicare cu un impact puternic datorita...
Prisme Publicitare
Prismele publicitare sunt triunghiulare sau patrulatere. Acestea au dimensiuni exponabile mari si pot fi...
Prisme Publicitare
Prismele publicitare sunt triunghiulare sau patrulatere. Acestea au dimensiuni exponabile mari si pot fi amplasate in zone centrale , in zona centrelor comerciale sau in...
Billboard
Reteaua include atat formatul standard pe doua sau mai multe picioare cat si formate denumite de noi...
Billboard
Reteaua include atat formatul standard pe doua sau mai multe picioare cat si formate denumite de noi Unisign, caracteristica principala fiind prezenta unui singur stalp de...

Cere oferta de pret