Comanda la 0753.630.284
Coșul meu
Vezi cos Total: 0.00 lei
Tranzit
Esti in miscare?...si noi!
Un mod dinamic de promovare, atragand atentia atat participantilor la trafic cat si pietonilor. Materialele publicitare atrag atentia prin particularitatea lor si prin mesajul transmis.
CERE O OFERTA DE PRET
Descriere
Caracteristici
Aplicatii
Preturi
Sugestii

Descriere

Un mod dinamic de promovare, atragand atentia atat participantilor la trafic cat si pietonilor. Materialele publicitare decorate pe autovehicule capteaza atentia atat prin particularitatea lor cat si prin mesajul transmis.

Ce este publicitatea tranzit?
Publicitatea tranzit se refera la  mijloacelor de transport care sunt decorate si datorita faptului ca acestea sunt mult timp in miscare, asigura o expunere eficenta. Numarul mare de ore petrecute in trafic a acestor masini ( autobuze, microbuze, masini de firma),  asigura o expunere prelungita si impact deosebit prin unicitate. Autobuzele strabat intregul oras cu viteza mica si au numeroase stationari de-a lungul unei zile, astfel mesajul poate fi citit usor si este chiar imposibil sa nu fie observat si datorita dimenisunii mari a reclamei.

Hai sa vorbim despre campania ta!    

Caracteristici

In functie de macheta dorita folia aplicata intr-o colantare poate fi de mai multe tipuri:

 • Autocolant transparent printat
 • Autocolant mat printat
 • One Way Vision Printat
 • Autocolant la Cutter Plotter

Conform Normelor RAR colantarea full color poate fi realizata pana la geamuri si pe zona geamurilor poate fi folosit Autocolant perforat sau Window Graphic.
In functie de durata campaniei materialele folosite trebuie sa indeplineasca anumite cerinte tehnice

 • Laminare cu folie UV
 • Autocolant polimeric sau monomeric ( in functie de durata campaniei si de complexitatea spatiala a vehiculului)

Aplicatii

 • Autobuze de transport in comun
 • Microbuze de transport in comun
 • Troleibuze, Tramvai etc.

Preturi

Preturile difera in functie de suprafata colantata, materialele folosite in acest scop si perioada contractuala, respectiv numarul de autobuze contractate.

Sugestii

 • Prin colantarea unui numar mai mare de  autobuzelor cu aceeasi reclama, acestea vor fi imposibil de ignorat datorita repetitivitatii si cuprinderii unor zone mai vaste din oras.
 • Pasii care trebuie parcursi pentru a-ti promova afacerea prin acest mijloc sunt: realizarea design-ului, productia materialelor publicitare si colantarea.

Publicitate Outdoor

Prisme Publicitare
Prismele publicitare sunt triunghiulare sau patrulatere. Acestea au dimensiuni exponabile mari si pot fi...
Prisme Publicitare
Prismele publicitare sunt triunghiulare sau patrulatere. Acestea au dimensiuni exponabile mari si pot fi amplasate in zone centrale , in zona centrelor comerciale sau in...
Billboard
Reteaua include atat formatul standard pe doua sau mai multe picioare cat si formate denumite de noi...
Billboard
Reteaua include atat formatul standard pe doua sau mai multe picioare cat si formate denumite de noi Unisign, caracteristica principala fiind prezenta unui singur stalp de...
Bus Shelter
Aceste suporturi se adreseaza in special campaniilor destinate traficului pietonal. Suporturile...
Bus Shelter
Aceste suporturi se adreseaza in special campaniilor destinate traficului pietonal. Suporturile statiilor de autobuz sunt dotate cu un sistem de caseta dubla fata pentru...

Cere oferta de pret