Comanda la 0753.630.284
Coșul meu
Vezi cos Total: 0.00 lei
Billboard
Billboard si Unisign
Reteaua include atat formatul standard pe doua sau mai multe picioare cat si formate denumite de noi Unisign, caracteristica principala fiind prezenta unui singur stalp de sustinere.
CERE O OFERTA DE PRET
Descriere
Caracteristici
Aplicatii
Sugestii
Zone acoperite
Tarife

Descriere

            Billboard sau Unisign
      Panou publicitar de dimensiuni mari, amplasat in zone cu trafic rutier sau pedestru intens. Se poate amplasa atat in interiorul localitatilor cat si in afara acestora, avand un impact vizual puternic, poate fi un mijloc extrem de util spre a informa asupra obiectivelor turistice, firmelor, produselor, evenimentelor din orasul respectiv. Poate indica spre o anumita locatie sau promova un brand sau serviciu.

      Billboard-urile sunt de obicei panouri amplasate pe doua sau mai multe picioare.
      Panourile Unisign produse de noi propun o noua fata a publicitatii outdoor pe acest segment de billboard prin aspectul unic si impunator, asemanator Unipolului dar la costuri mai reduse. Locatiile noastre publicitare sunt autorizate si proiectate conform legii 185/2013 care reglementeaza publicitatea outdoor coroborata cu OG43/1997 care reglementeaza publicitatea in zona drumurilor nationale.

            Ce inseamna un billboard, unisign bine amplasat?
      Cuantificarea impactului unui panou publicitar este un exercitiu care include mai multe variabile : vizibilitatea, inaltimea, dimensiunile acestuia, distanta de la drum, profilul drumului in zona respectiva (alineament sau curba) si bineinteles macheta , designul afisului publicitar.
      Nu exista reguli precise cu privire la amplasarea locatiilor. Ideea de ansamblu este ca o locatie ideala nu va fi foarte departe de drum, locatia va permite expunerea afisului publicitar macar cateva secunde pentru conducatorul auto, si informatia pe panou sa fie cat mai putina, sugestiva chiar cognitiva.
      In campaniile desfasurate de noi va acordam consultanta pentru conseperea unei machete grafice de real impact, prin experienta dobandita de-a lungul timpului.
Eficacitatea locatiilor outdoor oferite de noi este asigurata prin doua aspecte

 • Locatii cu vizibilitate sporita, si in zone cu trafic mare.
 • Suporturi media (panouri) impecabile ca aspect si structura.

Hai sa vorbim despre campania ta!    

Caracteristici

Structura panourilor noastre este compusa din grinzi cu zabrele , cadre contravantuite si un stalp din zambrele compus din diagonale si talpi avand mod de asamblare asemanator macaralelor turn, si caracteristici de rezistenta la vant impresionante.

 • Dimensiuni 6,00x3,00 sau 8,00x4,00 m
 • Inaltimea de la cota terenului natural de la 1.80 m
 • Afisele pot fi ancorate cu cordelina sau nituri
 • Distanta de la drum intre 3.00 si 7.00 m 
 • Materialul potrivit pentru expunere este Frontlit sau Blockout printat pe o singura fata. Avantajul blockout-ului este la panourile cu structura deschisa deoarece acesta nu are transparenta si afisul se va vedea corespunzator si in momentul in care expunerea solara este din spatele afisului.

Aplicatii

 • Sunt ideale pentru cresterea notorietatii unui brand
 • Indicatoare pentru puncte de interes (pensiuni, hoteluri...)
 • Ideale pentru promovarea unui produs nou sau web-site
 • Afaceri locale
 • Retail (magazine/centre comerciale)

Sugestii

In ceea ce priveste realizarea unei machete pentru acet tip de panou, aceasta trebuie sa fie cat mai simplista, sa contina un mesaj scurt care sa capteze atentia si/sau o imagine de impact, atat pentru a capta atentia cat si pentru a putea fi citite informatiile in timpul participarii la trafic intr-un interval relativ scurt de timp.

 • Cateva sugestii potrivite pentru grafica cu expunere pentru publicitate outdoor OOH (expusa pe panouri publicitare):

Contrast mare
Ganditi-va la o idee sau la o combinatie de culori, si concetrati-va pe aceasta, nu amestecati poze sau foarte multe culori.

 • Mesaj

Cuvinte putine si de dimensiuni mari.
Cuvinte scurte.
Folositi cuvinte scurte pentru întelegere rapida
Caractere mari si lizibile
Cuvintele sunt privite de la distante de 100-800 de metri.
Orice text care este parte integranta a designului ar trebui sa fie cât mai mare posibil.

 • Culori îndraznete

Fii curajos, nu poti fii si subtil si sa atragi atentia la o campanie outdoor de succes.

Zone acoperite

 • Dispunem de acoperire la nivel national pentru orice fel de campanie.
 • Pentru managementul si monitorizarea retelei avem implementat un sistem informatic integrat care asigura umarirea pricipalilor indicatori ai campaniei.

Tarife

 • Tarifele de expunere variaza in functie de complexitatea campaniei (numarul de locatii contractate, perioada contractuala, zonele de interes)
 • Pentru o oferta de pret potrivita pentru tine, cere o oferta de pret, sau apeleaza cu incredere unul din numerele de telefon afisate

Hai sa vorbim despre campania ta!    

Publicitate Outdoor

Bus Shelter
Aceste suporturi se adreseaza in special campaniilor destinate traficului pietonal. Suporturile...
Bus Shelter
Aceste suporturi se adreseaza in special campaniilor destinate traficului pietonal. Suporturile statiilor de autobuz sunt dotate cu un sistem de caseta dubla fata pentru...
Backlit
Backlit-urile sunt panouri publicitare iluminate din interior ce permit trecerea luminii prin afis...
Backlit
Backlit-urile sunt panouri publicitare iluminate din interior ce permit trecerea luminii prin afis pentru a asigura o vizibilitate deosebita a mesajului transmis.
Prisme Publicitare
Prismele publicitare sunt triunghiulare sau patrulatere. Acestea au dimensiuni exponabile mari si pot fi...
Prisme Publicitare
Prismele publicitare sunt triunghiulare sau patrulatere. Acestea au dimensiuni exponabile mari si pot fi amplasate in zone centrale , in zona centrelor comerciale sau in...

Cere oferta de pret