Comanda la 0753.630.284
Coșul meu
Vezi cos Total: 0.00 lei
Backlit
Backlit
Backlit-urile sunt panouri publicitare iluminate din interior ce permit trecerea luminii prin afis pentru a asigura o vizibilitate deosebita a mesajului transmis.
CERE O OFERTA DE PRET
Descriere
Caracteristici
Aplicatii
Sugestii
Zone acoperite
Tarife

Descriere

Cu ce ne deosebim fata de restul panourilor backlit de pe strada ta?
Cu faptul ca suntem foarte bine amplasati, calculam si unghiul cu care se toarna fundatia astfel incat ochiului sa ii fie foarte facila parcurgerea informatiilor prezente pe panou. Credem in ideea de calitate si nu intodeauna in cantitate.
Oferim consultanta sincera in alegerea locatiilor cu probabilitatea cea mai mare intr-un efect pozitiv pentru campania dumneavoastra. O locatie outdoor bine amplasata poate avea impact cat alte 10 fara vizibilitate sau prost amplasate.

Poveste veche intr-o abordare noua
Structura panourilor produse de noi este una noua si unica pe piata, cu un stalp amplasat asimetric si rotund o consola in forma de arc care pleaca din acesta si urca spre intalnirea corpului de panou. Ramele au ambutisari si finisari interesante si placute, iluminare flourescent si LED iar toate acestea impreuna cu materialele folosite la executia backlit-ului fac din modelul nostru un exemplu etalon pentru piata atat ca design cat si ca rezistenta si stabilitate.

Caracteristici

Sunt amplasate in intravilanul oraselor, in zona centrala si ultracentrala , in cele mai aglomerate zone din oras, beneficiind astfel de o expunere maxima atat pietonilor cat si participantilor la trafic.

 • Dimensiuni 4.00 x 3.00 m (coform legii 185/2013)
 • Inaltime de minim 2.50 m de la sol
 • Sistem de iluminat din interior cu LED.
 • Tip poster – banner frontlit sau backlit
 • Amplasat : In intravilanul oraselor, in zona centrala si ultracentrala , in cele mai aglomerate zone din oras, beneficiind astfel de o expunere maxima atat pietonilor cat si participantilor la trafic
 • Zona mall-urilor si centre comerciale
 • Zone din apropierea centrelor comerciale
 • De-a lungul marilor bulevarde sau strazi circulate

Aplicatii

 • Produc un impact mai mare daca sunt incluse in mixul de suporturi outdoor.
 • Sunt ideale pentru cresterea notorietatii unui brand
 • Prezentarea caracteristicilor unui produs.
 • Expunere 24/24 ore.
 • Impact deosebit noaptea datorita iluminarii

Sugestii

In ceea ce priveste realizarea unei machete pentru acet tip de panou, aceasta trebuie sa fie cat mai simplista, sa contina un mesaj scurt care sa capteze atentia si/sau o imagine de impact, atat pentru a capta atentia cat si pentru a putea fi citite informatiile in timpul participarii la trafic intr-un interval relativ scurt de timp.
In functie de locatia Backlit-ului se pot preta si machete cu informatie mai multa , dar asta numai in cazul zonelor de trafic pietonal intens.

 • Cateva sugestii potrivite pentru grafica cu expunere pentru publicitate outdoor OOH (expusa pe panouri publicitare):

Contrast mare
Ganditi-va la o idee sau la o combinatie de culori, si concetrati-va pe aceasta, nu amestecati poze sau foarte multe culori.

 • Mesaj

Cuvinte putine si de dimensiuni mari.
Cuvinte scurte.
Folositi cuvinte scurte pentru întelegere rapida
Caractere mari si lizibile
Cuvintele sunt privite de la distante de 100-800 de metri.
Orice text care este parte integranta a designului ar trebui sa fie cât mai mare posibil.

 • Culori îndraznete

Fii curajos, nu poti fii si subtil si sa atragi atentia la o campanie outdoor de succes.

Zone acoperite

 • Dispunem de acoperire la nivel national pentru orice fel de campanie.
 • Pentru managementul si monitorizarea retelei avem implementat un sistem informatic integrat care asigura umarirea pricipalilor indicatori ai campaniei.

Tarife

 • Tarifele de expunere variaza in functie de complexitatea campaniei (numarul de locatii contractate, perioada contractuala, zonele de interes)
 • Pentru o oferta de pret potrivita pentru tine, cere o oferta de pret, sau apeleaza cu incredere unul din numerele de telefon afisate

Hai sa vorbim despre campania ta!    

Publicitate Outdoor

Bus Shelter
Aceste suporturi se adreseaza in special campaniilor destinate traficului pietonal. Suporturile...
Bus Shelter
Aceste suporturi se adreseaza in special campaniilor destinate traficului pietonal. Suporturile statiilor de autobuz sunt dotate cu un sistem de caseta dubla fata pentru...
Prisme Publicitare
Prismele publicitare sunt triunghiulare sau patrulatere. Acestea au dimensiuni exponabile mari si pot fi...
Prisme Publicitare
Prismele publicitare sunt triunghiulare sau patrulatere. Acestea au dimensiuni exponabile mari si pot fi amplasate in zone centrale , in zona centrelor comerciale sau in...
Unipol
Unipolurile sunt panouri de foarte mari dimensiuni, amplasate pe autostrazi, drumuri nationale, care...
Unipolurile sunt panouri de foarte mari dimensiuni, amplasate pe autostrazi, drumuri nationale, care ofera un mijloc de comunicare cu un impact puternic datorita...

Cere oferta de pret