Comanda la 0753.630.284
Coșul meu
Vezi cos Total: 0.00 lei
Despre noi
Despre noi
Lucram mereu pentru a castiga si mentine increderea clientilor!

Hai sa vorbim!

Cum am putea cuantifica anii de munca si dedicare acestui bussines:

  • Prezenta pe piata outdoor in zona Trasilvaniei (Cluj, Maramures, Salaj, Satu-Mare s.a.)
  • Propria hala de productie a structurilor metalice dotata conform ultimelor cerinte in domeniul confectiilor metalice
  • Baza tehnica de productie a tuturor tipurilor de materiale printate de exterior prin imprimante de format foarte mare de ultima generatie
  • Baza tehnica de prelucrare mecanica si laser a tuturor tipurilor de materiale si placi.
  • Colaborari atat cu clienti foarte importanti la nivel national cat si alte agentii de publicitate de renume.

Agentia noastra de outdoor s-a extins într-un ritm constant și sigur, nu am luat scurtaturi, nu am jonglat printre jaloane, si suntem corecti, dar pe lângă calcule și cifre, cel mai important capital al modelului nostru de business este cel uman. Colegii care alcatuiesc forta de munca a Penta Media Advertising alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică și foarte specializata. 
Avem acoperit de personal calificat si dedicat locurile incepand din partea de productie si montaje si terminand cu specialistii care iti concep si iti pun in aplicare planul de publicitate outdoor. 

Ne plac colaborarile de win-win si suntem dedicati pe cresterea bussinesului clientului. Abordam fiecare proiect, tehnic si serios si ne facem bine treaba.

Principiile noastre

Obsesie pentru client

Lucreaza mereu pentru a castiga si mentine increderea clientilor. Nu pierde timpul cu lucruri care nu conteaza pentru client.

Coerenta

Daca te specializezi pe un lucru, si il tii cat mai simplu si bun, atunci lumea poate avea incredere ca nu exista o variatie de calitate.

Ofera solutii

Ideile bune sunt la ordinea zilei. Ceea ce face insa diferenta sunt oamenii care muncesc din greu pentru a pune ideile in forma potrivita.

PentaMedia în câteva imagini

Cere oferta de pret