Comanda la 0753.630.284
Coșul meu
Vezi cos Total: 0.00 lei
Mesh
Mesh - formate mari
Mesh-urile sunt locatii de publicitate outdoor pe fatadele cladirilor. Locatiile noastre de Mesh sunt iluminate prin proiectie si sunt situate in zone cu trafic auto si pedestru intens.
CERE O OFERTA DE PRET
Descriere
Caracteristici
Aplicatii
Sugestii

Descriere

     Locatiile de tip mesh sunt expuse de obicei pe fatadele nevitrate ale cladirilor. Acestea se remarca indeosebi prin dimensiunile mari ale acestora si locatiile ultracentralecare nu sunt accesibile in mod normal pentru amplasarea altor tipuri de panouri sau suporturi publicitare. De asemenea mesh-urile publicitare pot fi expuse si pe scehele fatadelor aflate in renovare.


     Dispunem de o retea proprie de locatii publicitare de tip Mesh, si la cererea clientilor putem autoriza si implementa locatii noi.

Caracteristici

 • Mesh-ul este un tip de expunere publicitara care se realizeaza prin imprimare cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent a poliplantului perforat.
 • Montajul mesh-urilor se realizeaza cu ajutorul alpinistilor utilitari. Montajul se efectueaza in functie de stratul suport pe care se aplica, se pot prinde in suruburi, holsuruburi nituri, sau se pot ancora cu cordeline. Se utilizeaza, de obicei, cordeline, tiranti, carabine, sau lanturi.
 • Locatiile de mesh au nevoie de iluminare frontala puternica pe timpul noptii (si este de preferat sa nu existe lumini in spatele bannerului) pentru a putea oferi un contrast puternic.
 • Alt dezavantaj al perforatiilor este acela ca in timp colecteaza praf si duc la o estompare a culorilor. In orasele cu nivel ridicat de poluare este recomandata o inlocuire a bannerelor dupa 3 - 4 luni.
 • Locatiile publicitare cu afise de tip mesh banner presupun autorizarea din partea autoritatilor locale (primarie) si implicit plata taxei locale de publicitate (TLP).

Aplicatii

 • Amplasat pe cladiri cu scop publicitar, atrage atentia prin expunerea in zone centrale si prin dimensiunile mari
 • Pentru protectie, folosit in timpul constructiei/restaurarii cladirilor
 • Pe orice suprafete de exterior sau interior
 • Folosit peste gard pentru a informa asupra zonei imprejmuite sau pentru a imbunatati estetica

Sugestii

Cateva sugestii potrivite expunere pentru publicitate outdoor OOH (expusa pe panouri publicitare):
Contrast mare

 • Ganditi-va la o idee sau la o combinatie de culori, si concetrati-va pe aceasta, nu amestecati poze sau foarte multe culori.

Mesaj

 • Cuvinte putine si de dimensiuni mari.
 • Cuvinte scurte, mesaj concis, usor de citit
 • Folositi cuvinte scurte pentru întelegere rapida caractere mari si lizibile cuvintele sunt privite de la distante de 100-800 de metri. Orice text care este parte integranta a designului ar trebui si fie cât mai mare posibil.

Culori îndraznete

 • Fii curajos, nu poti fii si subtil si sa atragi atentia la o campanie outdoor de succes.
 • Imagini foarte simple, decupate pe contur

Publicitate Outdoor

Billboard
Reteaua include atat formatul standard pe doua sau mai multe picioare cat si formate denumite de noi...
Billboard
Reteaua include atat formatul standard pe doua sau mai multe picioare cat si formate denumite de noi Unisign, caracteristica principala fiind prezenta unui singur stalp de...
Bus Shelter
Aceste suporturi se adreseaza in special campaniilor destinate traficului pietonal. Suporturile...
Bus Shelter
Aceste suporturi se adreseaza in special campaniilor destinate traficului pietonal. Suporturile statiilor de autobuz sunt dotate cu un sistem de caseta dubla fata pentru...
Unipol
Unipolurile sunt panouri de foarte mari dimensiuni, amplasate pe autostrazi, drumuri nationale, care...
Unipolurile sunt panouri de foarte mari dimensiuni, amplasate pe autostrazi, drumuri nationale, care ofera un mijloc de comunicare cu un impact puternic datorita...

Cere oferta de pret